Modul System - Bedrijfswageninrichting 

Bedrijfswageninrichting op maat

ModulesysteemMet 3B Bedrijfswageninrichting en Modul-System heeft u de garantie dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Wij leveren al ruim 27 jaar bedrijfswageninrichtingen en u kunt met een gerust hart op onze ervaring bouwen. Ervaring alleen is echter niet genoeg. Het is minstens zo belangrijk om innovatief te denken en de klantbehoeften tot in detail te begrijpen.

Het systeem met eindeloze mogelijkheden

ModulesysteemDe modulaire breedte, diepte en hoogte garanderen een flexibel systeem dat bestaat uit producten met verschillende toepassingsgebieden. De laden in een ladeblok kunnen bijvoorbeeld naar behoefte worden verplaatst of worden vervangen door een kastdeur. Opzetjukken zijn te gebruiken als poten en vierkante modules kunnen 90, 180 of 270 graden worden gedraaid in het systeem, wat ze bijzonder geschikt maakt voor inbouw bij een zijdeur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een idee over de juiste oplossing voor uw voertuig? Of wilt u een advies? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken op info@3b-bedrijfswageninrichting.nl of maak gebruik van het offerteformulier.

Vraag offerte aan

Neem contact met 3B op

0342 - 42 43 73
info@3b-bedrijfswageninrichting.nl

KvK nr 09.18.21.21
BTW nr NL1685.01.612.B01

Adres
Veemweg 9
3771 MT  Barneveld
Routebeschrijving

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Vraag een offerte aan